Joke Frima 25 jaar in Galerie Mokum!

Het is op de kop af 25 jaar geleden dat Joke Frima haar intrede deed in Galerie Mokum. Inmiddels is zij een van de meest gewaardeerde kunstenaars die regelmatig in Mokum exposeert. Het is dan ook met veel genoegen dat ik u van harte uitnodig voor de opening van deze bijzondere tentoonstelling op zaterdag 18 oktober van 4 – 6 uur

Zoals ik u al eerder kon melden heeft Joke Frima in de categorie Landschap met haar schilderij Simulacrum de eerste prijs gewonnen van de International ARC Salon 2013-14. Het schilderij is te zien en te koop in de galerie!

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een nieuw boek uit over het werk van Joke Frima uitgegeven. Deze publicatie geeft een overzicht van haar werk van de afgelopen 25 jaar: voor elk jaar is er één afbeelding van een schilderij, aangevuld met wat kleinere afbeeldingen.
Joke Frima schreef een inleiding in het 25 pagina’s tellende boek dat door Art Revisited is gemaakt. Zo krijgt u een overzicht van haar werk en de ontwikkeling ervan in de periode 1989 tot en met 2014. De verkoopprijs van het boek is € 12,50. Als Mokum klant wordt u in de gelegenheid gesteld het boek bij voorintekening te kopen voor €10,-. U kunt het bedrag overmaken op NL51INGB 0673 6983 43 onder vermelding van “Joke Frima boek” en het in de galerie ophalen.