Rutger Brandt jureert ‘Pintar Rapido’

Pintar Rapido nu ook in Amsterdam op 6 & 7 september.

Pintar Rapido Amsterdam is een openlucht schilderfestival, een wedstrijd en tentoonstelling. Een ode aan de kunst in een van de mooiste steden van Europa. Zorg dat je daarbij bent!

Pintar Rapido Londen inspireerde al honderden professionele en amateur kunstenaars om in één dag een schilderij te maken. Hopelijk wordt Pintar Rapido Amsterdam een net zo enerverende gebeurtenis voor kunstenaars om werk te verkopen en de Pintar-prijs van €1.000 te winnen.

Op de Pintar Rapido tentoonstelling zijn unieke stadsgezichten van Amsterdam te bewonderen. Allemaal in één dag geschilderd. De schilderijen zijn tegen een schappelijke prijs te koop. Van de opbrengst gaat 10% naar een goed doel.

Voor meer info zie: http://www.pintarrapido.com/amsterdam/

Dag 1 – Zaterdag 6 september 2014. Schilderdag
ledere kunstenaar maakt zijn eigen schilderij op een door hemzelf gekozen plek, werkt met zijn eigen materiaal, en bepaalt zelf het formaat en techniek.

Dag 2 – Zondag 7 september 2014. Tentoonstelling en verkoop in de Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam. Het publiek krijgt honderden stadsgezichten van Amsterdam te zien. Allemaal in één dag geschilderd. Bovendien kan je de kunstenaar zelf ontmoeten, misschien heeft hij wel jouw huis of straat geschilderd.

Pintar Prijs 2014 We beschikken over meer dan €2.000 aan prijzengeld, inclusief de hoofdprijs van €1.000. De jury bestaat uit de gelauwerde Amsterdamse kunstenaar Jim Harris, docent aan de Wackers Academie, Rutger Brandt, directeur van Galerie Mokum en Raoul Locht, hoofdredacteur van Atelier Magazine.

Locatie:  

De Posthoornkerk
Haarlemmerstraat 124-126
1013 EX Amsterdam

Open voor publiek van 12:00 tot 18:00 uur.


flyer_a5_all_sponsors_