Tweedelige serie ‘In gesprek met de kunstenaar’

Op dit moment is er een prachtige duotentoonstelling te zien in Galerie Mokum, met van Onno Boerwinkel en schilderijen van Robert Vorstman. Deze bijzondere expositie werd op zaterdag 11 mei op feestelijke wijze geopend met als muzikaal hoogtepunt een indrukwekkend optreden van Maaike Huppertz.

Wegens de overweldigende de drukte en bijkomende gezelligheid heeft wellicht niet iedereen de tentoonstelling in haar volle pracht kunnen ervaren. Daarom organiseert Galerie Mokum een tweedelige serie genaamd ‘In gesprek met de kunstenaar’. Een serie waarin u de kans krijgt om op zeer persoonlijke wijze, gezamenlijk met de kunstenaar over zijn werk te spreken. Wat zijn zijn drijfveren, hoe komen composities tot stand en hoe is het om een kunstenaar te zijn? Of misschien ziet u mogelijkheden voor een werk in opdracht? U kunt alles vragen tijdens deze intieme gesprekken.

Het eerste deel vindt plaats op aanstaande zaterdag 25 mei tussen 3 en 5 uur. Robert Vorstman zal de eerste editie beginnen. 

Een week later, op zaterdag 1 juni, krijgt u de kans om mede exposant Onno Boerwinkel enkele vragen te stellen! Het tweede deel, met Onno Boerwinkel aan het woord, is tevens de finissage van de prachtige duotentoonstelling.

Heeft u de opening gemist? Of wilt u het werk allemaal nog een keer komen bekijken EN de kunstenaars ontmoeten? Kom dan aankomende zaterdag en/of zaterdag 1 juni naar Galerie Mokum!